ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/3/20

Πάτρα: Επίσκεψη Κ. Μάρκου στο ΕΚΑΒ και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου


Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020
EKABNews

Πάτρα: Επίσκεψη Κ. Μάρκου στο ΕΚΑΒ και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου
patrastimes.gr


O Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητής Ιατρικής και πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) Κώστας Μάρκου, επισκέφθηκε σήμερα στην Πάτρα διαδοχικά το ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, ο κ. Μάρκου, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με την Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας κ. Αγγελική Κανελλοπούλου, Ιατρό ΕΣΥ – Επιμελήτρια Α’, αλλά και με άλλα στελέχη της διοίκησης του Παραρτήματος και να ενημερωθεί για τις αυξημένες ανάγκες που προέκυψαν μετά και την εξάπλωση του ιού στην περιοχή ευθύνης του Παραρτήματος.

Είχε επίσης συνάντηση και συνομιλία με τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας κ.κ. Χ. Κουλέτο και Α. Βάνη, στο πρόσωπο των οποίων ευχαρίστησε το σύνολο του προσωπικού και εξέφρασε την έμπρακτη συμπαράστασή του για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν τα Πληρώματα Ασθενοφόρων και το υπόλοιπο προσωπικό του Παραρτήματος για να ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.

Τόνισε δε ότι τα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, αλλά και το σύνολο του προσωπικού, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης που δίνεται από το σύνολο της υγειονομικής κοινότητας της χώρας μας και για τον λόγο αυτό ο κ. Μάρκου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και της κοινωνίας για το αξιέπαινο έργο τους.

Στην ίδια θέση όμως βρίσκονται οι Ιατροί, το Νοσηλευτικό προσωπικό και εν γένει όλοι οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου. Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΠΠΝΡ, ο κ. Μάρκου, είχε τη δυνατότητα να θαυμάσει την αυταπάρνηση με την οποία επιτελούν το λειτούργημά τους.

Τώρα είναι ανάγκη άλλωστε, περισσότερο από ποτέ, να στηριχτεί από όλους μας έμπρακτα –και όχι μόνο με χειροκροτήματα- το δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας.

Δημοσιεύτηκε 18/03/2020

Πηγή: patrastimes.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews