ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/3/20

Είδη ατομικής προστασίας παρέδωσε στο ΕΚΑΒ Πάτρας η περιφερειακή ενότητα ΑχαΐαςΠαρασκευή, 20 Μαρτίου 2020
EKABNews

Είδη ατομικής προστασίας παρέδωσε στο ΕΚΑΒ Πάτρας η περιφερειακή ενότητα Αχαΐας
zougla.gr

Στην παροχή ειδών ατομικής προστασίας προς το ΕΚΑΒ Πάτρας προχώρησε η περιφερειακή ενότητα Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, δόθηκαν μάσκες, γάντια, καθώς και οινόπνευμα, προκειμένου, όπως ανακοινώθηκε, «να ενισχυθεί η δυνατότητα δράσης του προσωπικού στις έκτακτες και ιδιαίτερες συνθήκες υγειονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα».

Σε σχετικές δηλώσεις που έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, τόνισε ότι «βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τα στελέχη στις δομές υγείας της περιοχής μας και είμαστε εδώ, 24 ώρες το 24ωρο, για να τους ενισχύουμε και να συνδράμουμε τις προσπάθειές τους σε ό,τι απαιτηθεί και για όσο απαιτηθεί».

Μάλιστα, όπως επεσήμανε, «ο αγώνας για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας είναι μεγάλος και για να πετύχει, απαιτεί την ενότητα και την προσφορά όλων».

Πηγή: zougla.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews