ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/3/20

Δήμος Αγρινίου: Ολοκληρώθηκαν εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών για εργαζομένους παιδικών σταθμώνΤρίτη, 10 Μαρτίου 2020
EKABNews

Δήμος Αγρινίου: Ολοκληρώθηκαν εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών για εργαζομένους παιδικών σταθμών
agriniopress.gr

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία ο δεύτερος και ο τρίτος κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων πρώτων βοηθειών για τους εργαζομένους των παιδικών σταθμών του Δήμου Αγρινίου. Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας ευχαριστεί το ΕΚΑΒ Πάτρας και το ΕΚΑΒ Αγρινίου όπως και όσους συμμετείχαν στις δράσεις.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Ο δεύτερος και τρίτος κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων πρώτων βοηθειών προς τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών του Δήμου Αγρινίου που διοργανώθηκε με την συνεργασία του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας και του ΚΟΙΠΑ του Δήμου Αγρινίου τελείωσε με μεγάλη επιτυχία. Στους συναδέλφους που συμμετείχαν μεταφέρθηκαν πολύτιμες γνώσεις που τους καθιστούν πολύ πιο έτοιμους για την αντιμετώπιση κάθε είδους περιστατικών.

Η επιτυχία μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς όλοι οι συμμετέχοντες προσέφεραν τις καλύτερες υπηρεσίες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά:

Το ΕΚΑΒ Πάτρας και την 1η ΤΟΜΜΥ Αγρινίου για την βοήθεια που παρείχαν.
Το ΕΚΑΒ Αγρινίου και ιδιαίτερα τους διασώστες Τσιόλη Θεοδώρα και Καραμάνη Βασίλειο για τις πολύτιμες γνώσεις που μετέφεραν στους συναδέλφους μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Τους συναδέλφους για την συμμετοχή και την διάθεση που επέδειξαν.

Ελπίζουμε να έχουμε και πάλι την συνδρομή όλων σύντομα για τον τέταρτο κύκλο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων”.

Πηγή: agriniopress.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews