ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/3/20

Η ΠΟΕΔΗΝ για την Χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020
EKABNewsΣυνάδελφοι,

Στην ιστοσελίδα μας είναι αναρτημένη η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με Αρ. Φύλλου 55/11-3-2020 όπου το άρθρο 5 παρ. 5 αναφέρει τις προϋποθέσεις χορήγησης της άδειας ειδικού σκοπού.
Προβλέπει ότι για να γίνει χρήση της ειδικής άδειας γονέων στους φορείς του Υπουργείου Υγείας απαιτείται αιτιολογημένη απόφαση του αρμόδιου οργάνου της υπηρεσίας.
Η διοίκηση αποφαίνεται εάν είναι δυνατή η παροχή της εν λόγω διευκόλυνσης.
Η ΠΟΕΔΗΝ έχει πάρει σαφή θέση ότι οι συνάδελφοι γονείς θα πρέπει να δικαιούνται την άδεια γονέα χωρίς τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην εν λόγω απόφαση. Εγγράφως το έχουμε ζητήσει από τον Υπουργό Υγείας και αναμένουμε τη συνάντηση.
Στους Υγειονομικούς έχουν περικοπεί οι κανονικές άδειες και τα χρωστούμενα ρεπό. Ως εκ τούτω δεν έχουν ποιος να φροντίσει τα παιδιά τους. Θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν από τον Υπουργό Υγείας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews