ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/3/20

ΠΟΕΔΗΝ: Ανακοινώθηκε η χορήγηση Δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους στην Δημόσια Υγεία. Θεωρούμε αυτονόητο ότι στην απόφαση αυτή θα συμπεριληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ και το ΕΚΑΒΠαρασκευή, 20 Μαρτίου 2020
EKABNews


ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κο Β.ΚΙΚΙΛΙΑ
           2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κο Β.ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

Κύριε Υπουργέ,
Χθες ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό η χορήγηση Δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους στην Δημόσια Υγεία. Θεωρούμε αυτονόητο ότι στην απόφασή σας αυτή θα συμπεριλάβετε όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτου κλάδου, ειδικότητας, σχέσης εργασίας που εργάζονται στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας και ΕΚΑΒ.
Όλοι, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, είναι εκτεθειμένοι στον κορωνοϊό.
Ασφαλώς αναμένουμε επέκταση μόνιμων παροχών (αυξήσεις μισθών, αύξηση νυκτερινών, αργιών, ένταξη στα ΒΑΕ, αύξηση του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας), ως ένα μικρό δείγμα της προσπάθειας που καταβάλουμε σε αντίξοες συνθήκες όχι μόνο τώρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά γενικότερα για το έργο που προσφέρουμε.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ               ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews