ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/3/20

Λέντζας: Δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στη Τ.Κ. Κουρτέσι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020
EKABNews                 

Λέντζας: Δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στη Τ.Κ. Κουρτέσι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης
ilialive.grΟ Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Κουρτέσι, εκεί όπου θα ξεκινήσει η διαμόρφωση του χώρου για τη δημιουργία Σταθμού ΕΚΑΒ. Η συνεργασία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας περιλαμβάνει τη λειτουργία μόνιμου σταθμού ΕΚΑΒ με στόχο τη διασφάλιση της υγείας των δημοτών. Καθώς, η δημιουργία του σταθμού, παρέχει τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης των διασωστών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών.

Το Κουρτέσι πλέον, θα αποτελεί σταθερό σταθμό στέγασης προσωπικού του ΕΚΑΒ, με μόνιμη τοποθέτηση ασθενοφόρου σε 24ωρη βάση.
Για την κάλυψη των αναγκών της λειτουργίας αυτής της καίριας και αναγκαίας υπηρεσίας, παραχωρήθηκε προς χρήση στο ΕΚΑΒ ο χώρος δίπλα στο κοινοτικό γραφείο.

Παρόντες στην αυτοψία του χώρου ήταν, οι υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακαλέτρη Γ., ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Βαγγελάκος Π. και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κουρτεσίου κ.  Σωτηρόπουλος Ν.

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, ΕΚΑΒ, Γιάννης Λέντζας, Κουρτέσι

Δημοσιεύτηκε 24/03/2020


Πηγή: ilialive.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews