ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/3/20

Πύργος: Μεταφέρεται το ΕΚΑΒ στον ΚούβελοΣάββατο, 21 Μαρτίου 2020
EKABNews

Πύργος: Μεταφέρεται το ΕΚΑΒ στον Κούβελο
ilialive.gr

Στον χώρο του Κούβελου μεταφέρεται ο τομέας του ΕΚΑΒ στην Ηλεία που μέχρι πρότινος στεγαζόταν στο χώρο του νοσοκομείου Πύργου.

Η απόφαση για τη μεταφορά ελήφθη για την καλύτερη λειτουργία του τομέα σε μια επιβαρυμένη περίοδο για το νοσοκομείο.

Ο δήμος Πύργου παραχώρησε έναν απο τους χώρους του Κούβελου που είχε κατασκευαστεί για πολιτιστικές δράσεις αλλά τα τελευταία χρόνια γνωρίζει την εγκατάλειψη.

Από τη μια εξυπηρετείται ο τομέας του ΕΚΑΒ με καλύτερους όρους και απο την άλλη ικανοποιείται από το δήμο Πύργου και το αίτημα των κατοίκων της περιοχής για την αξιοποίηση του “υποβαθμισμένου” Κούβελου.

Από προχθές έχει ξεκινήσει σταδιακά η μεταφορά και ο νέος χώρος αναμένεται να είναι έτοιμος την Δευτέρα.Πηγή: ilialive.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews