ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/3/20

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒΠέμπτη, 19 Μαρτίου 2020
EKABNews


ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ συμβάλλουν μέχρι σήμερα, παρά τις παθογένειες του συστήματος Υγείας, τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των περιστατικών του κορωνοϊου. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν κυρίως σε Προσωπικό και Ασθενοφόρα οι Διασώστες του ΕΚΑΒ υπερβάλλουν εαυτό για να αντεπεξέλθουν σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση όπως εξελίσσεται. Η αναγνώριση του έργου μας από την Κυβέρνηση, τα Πολιτικά Κόμματα, τα ΜΜΕ και τους πολίτες είναι καθολική. Μας αποκαλούν «ήρωες». Δεχόμαστε καθημερινά συγχαρητήρια από τον κόσμο.  Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη δύναμη και το κουράγιο που μας δίνουνε. Καθημερινά, εδώ και εβδομάδες, έχουμε φαινόμενα εμπλοκής με κρούσματα κορωνοϊου. Ήδη έχουμε συνάδελφο που νοσεί και κάποιοι άλλοι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Ο αγώνας όμως που δίνουμε είναι άνισος. Οι «ήρωες» Διασώστες δεν ζούνε με ευχές. Έχουν ανάγκες. Περισσότερα Μέτρα Προστασίας, Υλικοτεχνική Υποδομή, Αφθονία Υλικών, Νέα Ασθενοφόρα, Μόνιμο Προσωπικό.
Καθημερινά πηγαίνουμε σε αδιάγνωστα περιστατικά. Είμαστε οι πρώτοι που ερχόμαστε σε επαφή με τον πολίτη. Υπάρχει ο κίνδυνος να νοσήσει η πλειοψηφία των συναδέλφων σε μικρό διάστημα. Η μάχη όμως κατά της νόσου φαίνεται ότι θα έχει διάρκεια.  Αν καταρρεύσει το ΕΚΑΒ, θα καταρρεύσει όλο το σύστημα Υγείας.
Με νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης και την συναίνεση των πολιτικών κομμάτων μπορούν να δοθούν άμεσες λύσεις σε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν ώστε να έχουμε πανελλαδικά (ηπειρωτική και νησιωτική χώρα) όλα τα αναγκαία εφόδια να ασκήσουμε απερίσκεπτα και με ασφάλεια τα καθήκοντα μας.
Η ένταξη μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά είναι επιβεβλημένη. Η καταβολή της αποζημίωσης της στολής στους εργαζόμενους με ταυτόχρονη επιβράβευση των Διασωστών στα επείγοντα πρέπει να γίνει άμεσα. Οι Διασώστες δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας που με ψυχραιμία και αυταπάρνηση αντιμετωπίζουν την κατάσταση. Ευελπιστούμε, να μας ακούσετε να μην καλείτε άσκοπα το ΕΚΑΒ, να μην προσέρχεστε στα νοσοκομεία χωρίς σοβαρό λόγο γιατί υπάρχει κίνδυνος μεγαλύτερης διασποράς του ιού και αφετέρου η πολιτεία να μη μας ξεχάσει με το πέρας της υγειονομικής κρίσης.
Εμείς με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό θα δώσουμε την μάχη στην πρώτη γραμμή και πιστεύουμε ότι θα βγούμε για ακόμη μια φορά νικητές!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ-ΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας
                                     
Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος ΑλέξιοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews