ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/3/20

Μεγάλη προσφορά των Αδερφών Δερβένη στο Κ.Υ. και το ΕΚΑΒ Σκιάθου


Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
EKABNews                 

MΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΔΕΡΒΕΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΚΙΑΘΟΥ
skiathoslife.gr


Η έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης είναι διαδεδομένη στις επιχειρήσεις που μπορούν να προσφέρουν και είναι συνδεδεμένες στενά με το κοινωνικό σύνολο που δραστηριοποιούνται .

Όταν αυτή όμως εκδηλώνεται σε περιόδους σαν αυτή που περνάμε σαν χώρα όπου το δημόσιο σύστημα υγείας δοκιμάζει τις αντοχές του σε ανθρώπινα μέσα και εξοπλισμό αυθόρμητες κινήσεις και μάλιστα εξ’ ίδιας πρωτοβουλίας άνευ αιτήσεως όπως αυτή των αδερφών Δερβένη του γνωστού ιστορικού και εμβληματικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος SKIATHOS PALACE λαμβάνουν άλλη αξία .

Σύμφωνα με τον κ. Ευγενικό διασώστη του ΕΚΑΒ Σκιάθου μεγάλες ποσότητες αντισηπτικών επιφάνειας και χεριών, μάσκες προστασίας προσώπου, γάντια προστασίας χεριών , θερμόμετρο υπερύθρων, μαζί με ένα πλήρως εξοπλισμένο σάκο πρώτων βοηθειών μετά από εκτενή αναζήτησή της αγοράς και προσπάθεια ημερών βρέθηκαν – δεσμεύτηκαν και θα αποσταλούν εντός των ημερών στις δυο δημόσιες υπηρεσίες παροχής ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑΣ της ΣΚΙΑΘΟΥ, το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών τους σήμερα και μελλοντικά !

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΔΕΡΒΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Κ.Υ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΠΡΟΣ: Κ Υ ΣΚΙΑΘΟΥ-ΕΚΑΒ ΣΚΙΑΘΟΥ

Κύριοι,

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας μας ιδιοκτήτριας και διαχειριστρίας του ξενοδοχειακού συγκροτήματος SKIATHOS PALACE είμαστε διατεθειμένοι να καλύψουμε της ανάγκες σε είδη προσωπικής προστασίας του προσωπικού του ΚΥ Σκιάθου και των διασωστών του ΕΚΑΒ Σκιάθου για όλη την διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας.
Ήδη σας αποστείλαμε την πρώτη παραγγελία και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας! Παρακαλούμε να αποδεχτείτε την προσφορά μας ως ελάχιστη ένδειξη ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης για το πολύτιμο έργο σας.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΕΡΒΕΝΗΣ

Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δημοσιεύτηκε 27/03/2020

Πηγή: skiathoslife.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews