ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/3/20

Συνάντηση με τον πρόεδρο εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας είχε ο Βαγγ. Αποστόλου


Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020
EKABNews

Συνάντηση με τον πρόεδρο εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας είχε ο Βαγγ. Αποστόλου
larissanet.gr


Συνάντηση με τον πρόεδρο εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Ιωάννη Γούλα είχε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχίας Βαγγέλης Αποστόλου.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Συζητήθηκαν οργανωτικά και τεχνικά θέματα που αφορούν το προσωπικό και την καλύτερη λειτουργία και οργάνωση του ΕΚΑΒ. Όπως:1) Ενίσχυση με προσωπικό ειδικότητας Πληρωμάτων Ασθενοφόρου- Διασωστών όλων των παραρτημάτων Θεσσαλίας, 2) πρόληψη και μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων εν ώρα υπηρεσίας, 3) Εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της ειδικότητας Πληρωμάτων Ασθενοφόρου- Διασώστης, 4) Ένταξη της ειδικότητας Πληρωμάτων Ασθενοφόρου- Διασωστών στα βαρέα και ανθυγιεινά, 5) Ανάπτυξη νέων Τομέων και ενίσχυση παλαιότερων, 6) εργασίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού του υπάρχοντος κτιρίου εγκαταστάσεων και μέσων, 7) Έργο ανέγερσης κτιρίου στο οικόπεδο του ΕΚΑΒ μέσω ΕΣΠΑ για να καλύψει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες της υπηρεσίας.

Ο Κος Αποστόλου άκουσε με μεγάλη προσοχή τα παραπάνω αιτήματα και δεσμεύθηκε να σταθεί αρωγός στην επίλυση τους».

Πηγή: larissanet.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews