ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/3/20

«Μείνετε σπίτι για να γυρίσει και ο μπαμπάς σπίτι» - Συγκινεί η ζωγραφιά του μικρού ΚαρδιτσιώτηΔευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
EKABNews                 

«Μείνετε σπίτι για να γυρίσει και ο μπαμπάς σπίτι» - Συγκινεί η ζωγραφιά του μικρού Καρδιτσιώτη
karditsapress.gr

Τα παιδάκια έχουν την πιο αγνή ψυχή και μπορούν πολύ εύκολα να μας συγκινήσουν με τις σκέψεις και τις πράξεις τους.Ετσι λοιπόν και η ζωγραφιά - μήνυμα που έφτιαξε ο μικρός Βαγγέλης  είναι η επιτομή του πώς αισθάνονται τα ίδια τα παιδιά, με το δικό τους αγνό και χωρίς καχυποψίες τρόπο, αλλά με τις ανησυχίες αποτυπωμένες στα χρώματά τους.

Ο πιτσιρίκος βλέπει τον Καρδιτσιώτη «ΕΚΑΒίτη» πατέρα του Λάμπρο Φυτσιλή να φεύγει για δουλειά και αντιλαμβάνεται πώς δεν είναι «μια συνηθισμένη μέρα».

Μας προτρέπει μέσα από τα μολύβια του, «ζωγραφίζοντας» τη δουλειά του πατέρα του, να μείνουμε σπίτι «για να γυρίσει και ο μπαμπάς στο σπίτι»

Αν μη τι άλλο η ζωγραφιά συγκινεί και μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να τηρούμε την καραντίνα.

Όπως επίσης είναι πολύ σημαντικό, να προστατεύσουμε την υγεία του νοσηλευτικού και υγειονομικού προσωπικού την δύσκολη αυτή ώρα της μάχης. Τους ανθρώπους που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» και είναι οι πρώτοι που κινδυνεύουν.


Δημοσιεύτηκε 27/03/2020

Πηγή: karditsapress.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews