ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/3/20

ΠΟΠ ΕΚΑΒ: Μήνυμα για τους Ήρωες της Πρώτης Γραμμής
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020
EKABNews                 
Αγαπητές κι αγαπητοί συνάδελφοι,

δεδομένων των σημερινών συνθηκών, θεωρούμε  χρέος μας να απευθυνθούμε προσωπικά σε κάθε έναν από σας, σε κάθε Παράρτημα του ΕΚΑΒ.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, απαιτείται όλοι μας να επιδείξουμε ψυχραιμία και ατομική υπευθυνότητα ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, που ενδεχομένως να ανήκουν σε κάποια ευπαθή ομάδα.
Ο πανικός και η επιπολαιότητα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δεν είναι ο κατάλληλος σύμβουλος για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.
Πάγια άποψή μας  είναι πως το σημαντικότερο κεφάλαιο  είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι.
Ως εκ τούτου, τώρα, στρατηγικός μας στόχος είναι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων,  των οικογενειών τους και των πολιτών της χώρας μας
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο λαός μας έλεγε ανέκαθεν: «Την υγειά μας να’χουμε, και όλα τα άλλα γίνονται».
Έχουμε , ήδη, ζητήσει από το Υπουργείο και τους Δ/ντες των Παραρτημάτων του ΕΚΑΒ  να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή σε καθεμία και καθέναν προσωπικά, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό.
Να εφαρμοστεί άμεσα στο μέγιστο δυνατό αριθμό εργαζομένων η εκ περιτροπής εργασίας  και να χορηγηθούν επιπλέον πόροι για να πετύχουμε το στόχο μας.
Ο στόχος του ΕΚΑΒ ήταν και παραμένει το «Επείγον» πρέπει λοιπόν τόσο η Διοίκηση όσο και οι Δ/ντες των Παραρτημάτων να αναπροσαρμόσουν τις κινήσεις του ΕΚΑΒ για ευνόητους λόγους
Πρέπει η Διοίκηση να φροντίσει για την πλήρη κάλυψη υγειονομικού υλικού σε όλους τους εργαζομένους για να μπορούν κι αυτοί με την σειρά τους να ασκούν αδιάλειπτα το λειτούργημά τους
Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να αντισταθούμε στην πανδημία που εξαπλώνεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς.
Φερθείτε υπεύθυνα! Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους


Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Πηγή: popekab.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews