ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/3/20

Ο πρώην αντιδήμαρχος Κηφισιάς και αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Βασίλης Ξυπολυτάς νέος πρόεδρος της ΟΣΥΔευτέρα, 23 Μαρτίου 2020
EKABNews                 

Ο πρώην αντιδήμαρχος Κηφισιάς και αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Βασίλης Ξυπολυτάς νέος πρόεδρος της ΟΣΥ
metaforespress.gr

Ο πρώην αντιδήμαρχος Κηφισιάς και αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Βασίλης Ξυπολυτάς αναλαμβάνει πρόεδρος της ΟΣΥ.

Ο ΟΑΣΑ, σε συνεργασία με την ΕΕΣΥΠ, ανακοίνωσε τον διορισμό, από τις 20 Μαρτίου, του Βασίλη Ξυπολυτά στη θέση του προέδρου και του Δημήτρη Νταλταγιάννη ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο.

Σημειώνεται ότι διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ είναι ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΣΣΤΥ, Στέφανος Αγιάσογλου.

Ακολουθούν τα σύντομα βιογραφικά σημειώματα των δύο νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΟΣΥ:

–Βασίλης Ξυπολυτάς, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι κάτοχος τριών μεταπτυχιακών τίτλων, ΜΑ Environmental Management από τo Harvard University, ΜΑ European Studies από το Πανεπιστήμιο του Kings College – University of London και Διοίκησης Επιχειρήσεων (M.B.A.) από το Coventry Business School, με πτυχίο BA Management and Marketing από το Πανεπιστήμιο του Coventry.

Εχει δεκαετή εμπειρία σε θέσεις διοίκησης σε ΟΤΑ και ΔΕΚΟ, με γνώση στη διαχείριση στόλων ειδικών οχημάτων (Ασθενοφόρα, Πυροσβεστικά, Απορριμματοφόρα).

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κηφισιάς.

Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων.

–Δημήτριος Νταλταγιάννης, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Δημήτριος Νταλταγιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών. Είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (M.Sc.) του University of East London ως  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστικών συστημάτων.

Από το 2002 έως σήμερα είναι στέλεχος σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.  Έχει ασχοληθεί ενεργά στον τομέα κατασκευών και ανακαίνισης εγκαταστάσεων, καθώς και στην ανάπτυξη μεθόδων για τη διαχείριση ενέργειας σε μεγάλα κτίρια.

Από το 2008 έως το 2010 διατέλεσε μέλος εκτελεστικής γραμματείας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών & Επαγγελμάτων.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews