ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/3/20

Κορωνοϊός: Πως αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ τα ύποπτα κρούσματα, Βίντεο


Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020
EKABNews

Κορωνοϊός: Πως αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ τα ύποπτα κρούσματα
megatv.comΣυγκεκριμένη διαδικασία ακολουθούν οι διασώστες του ΕΚΑΒ όταν λαμβάνουν κλήση για κάποιο ύποπτο κρούσμα.

Στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας το πλήρωμα του ασθενοφόρου, όταν δεχθεί κλήση για κάποιο ύποπτο κρούσμα, πηγαίνει στον χώρο που βρίσκεται ο πιθανός ασθενής και τον πηγαίνουν σε ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς.

Η στολή που φορούν, είναι ειδικά φτιαγμένη γι αυτές τις καταστάσεις. Φορούν μάσκα, γυαλιά, γάντια. Οι στολές είναι μιας χρήσης και μετά πετάγονται σε ειδικά κιβώτια αφού αφαιρεθούν με συγκεκριμένο τρόπο κι έπειτα καταστρέφονται.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, ζούμε ιστορικά γεγονότα», λένε οι διασώστες.

«Κι όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται, δεν θέλει φοβο, ότι λέει το κράτος πρέπει να το τηρήσουμε. Προστατεύουμε τους εαυτούς μας κι έπειτα τον ασθενή»

Οι υπάρχουσες στολές επαρκούν για να αντιμετωπιστούν τα κρούσματα ενώ ο κ. Μαλτέζος υπεύθυνος ενιαίου συντονιστικού κέντρου ΕΚΑΒ ενημερώνει ότι το σύνολο των κλήσεων έχει μειωθεί, το ΕΚΑΒ δέχεται 1000 κλήσεις λιγότερες, ενώ τονίζει ότι οι στολές και τα ασθενοφόρα επαρκούν.Πηγή: megatv.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews