ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/3/20

Ευχαριστήριο των εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας σε Ζέττα Μακρή και Χρ. ΜπουκώροΣάββατο, 28 Μαρτίου 2020
EKABNews                 

Ευχαριστήριο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στη Ζέττα Μακρή
thenewspaper.gr

Το Δ.Σ και οι εργαζόμενοι του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας ευχαριστούν θερμά την Βουλευτή του Νομού μας Κα: ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ για την στήριξη της προς τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Βόλου που είναι οι πρώτοι των πρώτων σε παραλαβή  και διακομιδή ύποπτων – διαγνωσμένων περιστατικών COVID-19.

Άμεσα προέβη στην αγορά σε Μέτρα Ατομικής Προστασίας Μ.Α.Π (Ολόσωμες φόρμες), και σήμερα παραδόθηκαν στον πρόεδρο του σωματείου.

Πηγή: thenewspaper.gr
Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ ευχαριστούν τον Χρ. Μπουκώρο για δωρεά του
taxydromos.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά τον Βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστο Μπουκώρο, για την στήριξή του προς τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Βόλου, οι οποίοι -όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν- είναι οι πρώτοι των πρώτων σε ύποπτα κρούσματα COVID-19.

Η Διοίκηση του Σωματείου αναφέρει πως ο κ. Μπουκώρος, άμεσα προέβη στην αγορά ειδών που αποτελούν Μέτρα Ατομικής Προστασίας (γάντια νιτριλίου) και σήμερα παραδόθηκαν στον πρόεδρο του σωματείου.

Δημοσιεύτηκε 27/03/2020

Πηγή: taxydromos.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews