ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/3/20

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΤετάρτη, 25 Μαρτίου 2020
EKABNews                 


Αθήνα 25/03/2020
Αρ. πρωτ.: 280


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σήμερα στις 11:00 το προεδρείο του σωματείου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ με σκοπό την ενημέρωση για την μη διάθεση (από τις βραδινές ώρες 24/3/2020) από την Νοσηλευτική Υπηρεσία  ειδικών στολών υψηλής προστασίας στα ασθενοφόρα.
Έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για τα αποθέματα Μέσων Ατομικής Προστασίας που υπάρχουν, για τις προμήθειες που είναι σε εξέλιξη μέσω κεντρικής αποθήκης του Υπουργείου Υγείας (επειδή ως γνωστόν δεν υπάρχουν αυτά τα είδη στην αγορά) καθώς επίσης και τις ενέργειες που γίνονται με τον ΕΟΦ και τον ΙΦΕΤ ώστε να εξακολουθήσει ο εφοδιασμός του ΕΚΑΒ με όλα τα απαραίτητα υλικά.
Η Δ/νση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών θα εκδώσει ανακοίνωση εντός της ημέρας, για την μεταφορά ύποπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σύμφωνα με τις επιστημονικές οδηγίες του ΕΟΔΥ. Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊου θα μεταφέρονται με στολές υψηλής προστασίας.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι γίνονται ενέργειες για την εξασφάλιση χώρου διαμονής των πληρωμάτων σε περίπτωση υποχρεωτικής απομόνωσης.
Συνάδελφοι, το σωματείο είναι σε καθημερινή επαφή με όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι ασφάλεια κάθε εργαζόμενου καθώς και η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ στον ρόλο του. Διανύουμε μια πρωτόγνωρη κρίση Δημόσιας Υγείας. Η πολιτεία οφείλει να μας προστατέψει ώστε να ασκήσουμε τα καθήκοντα μας με ασφάλεια. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα προβούμε σε κάθε ενέργεια προκειμένου να δώσουμε λύσεις για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια όλων μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews