ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/3/20

Ευχαριστήριο από το ΕΚΑΒ Πιερίας


Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
EKABNews                 

Ευχαριστήριο από το ΕΚΑΒ Πιερίας
pierianews.gr


Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους προσφέρουν ατομικά μέσα προστασίας καθώς και υγειονομικό, υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας. Η άμεση ανταπόκριση χωρίς δεύτερη σκέψη είναι συγκινητική καθώς η προσφορά των Διασωστών αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται.
Ευχαριστούμε λοιπόν:
  • Την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ‘’Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ’’ και συγκεκριμένα τον κ. Τσολακίδη Ηλία για την συνεχόμενη προσφορά του σε αναλώσιμα και υγειονομικό υλικό.
  • Τον Αυτοκινητόδρομο ΑΙΓΑΙΟΥ, και συγκεκριμένα την κ. Ζαβρίδου Ειρήνη για την συνεχή δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού καθώς και αναλωσίμων.
  • Τον Βουλευτή ν. Πιερίας κ. Μπαραλιάκο Ξενοφών για την δωρεά εξεταστικών γαντιών καθώς και την συνεχή απολύμανση σε ασθενοφόρα και κτηριακές εγκαταστάσεις.
  • Τον Δήμαρχο του δήμου Δίου – Ολύμπου κ. Γερολιόλιο Ευάγγελο για την άμεση ανταπόκρισή του σε μέσα ατομικής προστασίας.
  • Τον κ. Καραγκούνη Σωτήριο, οδοντίατρο, για την προσφορά χειρουργικών μασκών
  • Την κ. Λευκοπούλου Άννα, επιχειρηματία, για την προσφορά χειρουργικών μασκών
  • Την Πρόεδρο της Ένωσης Διαβητικών ν. Πιερίας, κ. Ουσταμπασίδου Σωτηρία, για την δωρεα αναλωσίμων καθώς και ζαχαρόμετρων.

Οι παραπάνω κινήσεις δίνουν δύναμη και ώθηση στους Διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή στην αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης πανδημίας και να προσφέρουν με επαγγελματισμό στους πολίτες του νομού Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα.

Σας ευχαριστούμε

για το Δ.Σ.

Ο Γ. Γραμματέας                   Ο Πρόεδρος

Ποικιλίδης Ιωάννης               Βάιος Βασίλης


Πηγή: pierianews.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews