ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/3/20

Σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ Λαμίας για τον κορονοϊό-ΗχητικόΤρίτη, 3 Μαρτίου 2020
EKABNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Λαμίας Δημήτρης Χαλεπλής


Σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ Λαμίας για τον κορονοϊό-Ηχητικό
lamiafm1.gr


Το ΕΚΑΒ Λαμίας βρίσκεται σε ετοιμότητα για τον νέο ιό όπως και το νοσοκομείο Λαμίας ενώ ήδη έχει πραγματοποιηθεί άσκηση ετοιμότητας. Υπήρξαν αστοχίες όπως διαπιστώσαμε στην άσκηση , τόνισε στον ΦΜ-1 ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ κ. Χαλεπλής αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε αρκετά θωρακισμένοι ώστε να μην έχουμε προβλήματα .

Το ΕΚΑΒ είναι εξοπλισμένο ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στα ύποπτα κρούσματα και με στολές και όλα όσα χρειάζονται για την περίπτωση . Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως , όπως είπε, τα περιστατικά φθάνουν ιδιωτικά στα νοσοκομεία αλλά διευκρίνησε ότι τηρείται ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο και δεν κινδυνεύουν οι υπόλοιποι πολίτες ή ασθενείς που θα βρεθούν την ίδια ώρα στο νοσοκομείο .
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews