ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/3/20

Άμεση ανταπόκριση του Διονύση Πασχάλη, Προέδρου του ομώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος, με προσφορά υγειονομικού υλικού στο ΕΚΑΒ Κ. Μακεδονίας


Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
EKABNews                 

Άμεση ανταπόκριση του Διονύση Πασχάλη, Προέδρου του ομώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος, με προσφορά υγειονομικού υλικού στο ΕΚΑΒ Κ. Μακεδονίας
odelalis.gr

Εκπρόσωποι του κ. Διονύση Πασχάλη, Προέδρου του Ομώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος, παρέδωσαν πλήθος υγειονομικού υλικού στα γραφεία του ΕΚΑΒ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ύστερα από σχετικό αίτημα.

Η νομικός κ. Ιωάννα Παπαδιαμαντή και ο πολιτικός μηχανικός κ. Στέφανος Αβραμίδης επισκέφθηκαν τη νοσηλευτική υπηρεσία στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, όπου συλλέγεται το υγειονομικό υλικό για την αντιμετώπιση του COVID-19 και προέβησαν σε επίσημη καταγεγραμμένη παράδοση στολών, μασκών, γαντιών latex και νιτριλίου, καθώς και απολυμαντικών, απαραίτητων για την προστασία των διασωστών του ΕΚΑΒ ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού. Παρόντες στην παραλαβή ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ2-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. Πρόδρομος Δεβέλογλου και ο Γραμματέας κ. Χρήστος Βεντούλης.

Το ΕΚΑΒ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ καλύπτει τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας με αυξημένες τις ανάγκες σε υγειονομικό υλικό. Ευχαριστούμε τον κ. Διονύση Πασχάλη, επίτιμο Πρόεδρό μας, για τη διαρκή αρωγή του και την καθοριστική συμβολή του στην ικανοποίηση των αναγκών μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΕΒΕΛΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ                               ΒΕΝΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Πηγή: odelalis.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews