ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/3/20

Αίτημα Πολάκη για εθελοντική βοήθεια στην ομάδα του ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ


Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020
EKABNews

Αίτημα Πολάκη για εθελοντική βοήθεια στην ομάδα του ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ
documentonews.gr


Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, Παύλος Πολάκης, δήλωσε τη διαθεσιμότητά του προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, για βοήθεια σε εθελοντική βάση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέταξε την ειδικότητά του ως χειρούργος - εντατικολόγος και δηλώνει διαθέσιμος για εθελοντική βοήθεια στην ομάδα του ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, συνδράμοντας με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα.

Ο Παύλος Πολάκης κοινοποίησε το αίτημά του στην πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αλλά και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, αναμένοντας απαντήσεις. Όπως σημειώνει, έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει ουσιαστικά, σε μία περίοδο έξαρσης κρουσμάτων του κορονοϊού και αναμένει απάντηση στο αίτημά του.

Πηγή: documentonews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews