ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/3/20

Στην Παχειά Άμμο μεταφέρθηκε προληπτικά το μισό τμήμα ΕΚΑΒ της ΙεράπετραςΣάββατο, 21 Μαρτίου 2020
EKABNews

Στην Παχειά Άμμο μεταφέρθηκε προληπτικά το μισό τμήμα ΕΚΑΒ της Ιεράπετρας
radiolasithi.gr

Στην Παχειά μεταφέρθηκε τις περασμένες μέρες το μισό τμήμα ΕΚΑΒ της Ιεράπετρας σε μια προσπάθεια πρόληψης για τον κορονοϊό.

Το ενδεχόμενο να υπάρξουν κρούσματα σε όλο ή σε μέρος του προσωπικού κάτι που θα οδηγούσε σε 7ήμερη καραντίνα σε όλους, ήταν αυτό που πάση θυσία ήθελαν να αποφύγουν στο ΕΚΑΒ γιαυτό και είχε ζητηθεί χώρος σε οποιοδήποτε σημείο από την Ιεράπετρα ως την Παχειά Άμμο, προκειμένου να μοιραστεί το τμήμα.

Τελικά η λύση βρέθηκε μέσω της εκκλησίας, όπως λέει ο πρόεδρος της Κοινότητας Παχειάς Άμμου, Γιώργος Ραπάνης, και έτσι σε κτίριο που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία Αγίου Νικολάου, στο δρόμο που οδηγεί στο λιμάνι της περιοχής, έχουν μεταφερθεί οι ΕΚΑΒΙΤΕΣ.

Το κτίριο όπως είπε είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εξυπηρετεί τις 24ωρες βάρδιες, ενώ και το σημείο είναι πολύ βολικό με γρήγορη πρόσβαση σε πολλά σημεία αφού βρίσκεται στο κέντρο του νομού.

Δημοσιεύτηκε 20/03/2020

Πηγή: radiolasithi.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews