ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/3/20

Απολύμανση και γάντια στο ΕΚΑΒ Κατερίνης από την εταιρεία «ΑΛΚΩΝ» με πρωτοβουλία Φ. Μπαραλιάκου


Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020
EKABNews                 

Με πρωτοβουλία Μπαραλιάκου η απολύμανση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ
pierianews.gr


Με πρωτοβουλία του βουλευτή Πιερίας κ.Φ.Μπαραλιάκου, η εταιρεία “ΑΛΚΩΝ” ανέλαβε να απολυμαίνει για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Πιερίας.

Ο κ. Μπαραλιάκος παρέδωσε, επίσης, 1.000 γάντια μιας χρήσης για το προσωπικό του ΕΚΑΒ, έναν από τους βασικούς πυλώνες του Εθνικού Συστήματος Υγείας στον αόρατο πόλεμο που ζει η χώρα μας.

Ο κ. Μπαραλιάκος ευχαρίστησε την εταιρεία ΑΛΚΩΝ και τον ιδιοκτήτη της κ.Ζήση Σαμαρά για την άμεση ανταπόκριση και δήλωσε ότι  «Στη μάχη κατά της πανδημίας, ιδιώτες επαγγελματίες και όλο το προσωπικό της Δημόσιας Υγείας είναι η ακάματη εμπροσθοφυλακή».

Ο βουλευτής όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους φορείς Υγείας του νομού παρεμβαίνοντας όπου και όποτε χρειάζεται.

Πηγή: pierianews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews