ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/3/20

Άσκηση ετοιμότητας και οργάνωσης σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος από το νοσοκομείο και ΕΚΑΒ ΧαλκίδαςΔευτέρα, 9 Μαρτίου 2020
EKABNews

Άσκηση ετοιμότητας και οργάνωσης σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος (video)
tvstar.gr

Γράφτηκε από τον/την Ιωάννα Καραγιάννη

Άσκηση ετοιμότητας για την σωστή αντιμετώπιση κρουσμάτων κορονοϊού πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Το προσωπικό έχει ήδη αντιμετωπίσει σε πραγματικές συνθήκες το πρώτο θετικό σύμπτωμα, ωστόσο από την διοίκηση και την πρόεδρο της Επιτροπής Λοιμώξεων κρίνεται απαραίτητο να γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ασκήσεις ετοιμότητας για τον εντοπισμό τυχών παραλείψεων και για την συνεχή βελτίωση του.

Η συγκεκριμένη άσκηση ετοιμότητας έγινε παρουσία του διοικητή, Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη, της προέδρου της Επιτροπής Λοιμώξεων, Κατερίνας Περλεπέ, και του συντονιστή του ΕΚΑΒ Εύβοιας και Βοιωτίας, Νίκου Κόκκου.

Άσκηση ετοιμότητας για ύποπτο κρούσμα στο νοσοκομείο Χαλκίδας
Star Kentrikis Elladas


Πηγή: tvstar.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews