ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/3/20

ΕΚΑΒ Λάρισας: Ελλείψεις σε μάσκες και ειδικές στολές για τον κορωνοϊό, ΒίντεοΤετάρτη, 18 Μαρτίου 2020
EKABNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας

ΕΚΑΒ Λάρισας: Ελλείψεις σε μάσκες και ειδικές στολές για τον κορωνοϊό (βίντεο)
larissanet.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. ΓΟΥΛΑΣ


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννης Γούλας. Ο κ. Γούλας μιλώντας στη larissanet υποστηρίζει ότι ήδη υπάρχει έλλειψη σε μάσκες αλλά και σε ειδικές στολές για τον κορωνοϊό στο ΕΚΑΒ.

Η έλλειψη αυτή παρατηρείται καθώς πλέον τα περιστατικά που έχουν συμπτώματα όπως βήχα και πυρετό είναι αυξημένα και πλέον θεωρούνται ύποπτα. Έτσι σε καθεμιά τέτοια διακομιδή θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος εξοπλισμός που το τελευταίο διάστημα είναι σε έλλειψη. Δεν θέλει κανείς να φανταστεί τι θα συμβεί αν πλήρωμα του ΕΚΑΒ δεν έχει τον ενδεδειγμένο εξοπλισμό σε ένα τέτοιο περιστατικό.

Ελλείψεις επίσης παρατηρούνται και σε αντισηπτικά καθαριστικά τα οποία χρησιμοποιούνται για την απολύμανση των ασθενοφόρων και των χώρων του κέντρου του ΕΚΑΒ.

Γούλας: Έχουμε ελλείψεις σε αναλώσιμα για τον κορωνοϊό
Larissanet OnlineNewspaper

18 Μαρ 2020

Πηγή: larissanet.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews