ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/3/20

«Στις επάλξεις» το ΕΚΑΒ Λαμίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, Βίντεο


Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020
EKABNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Λαμίας Δημήτρης Χαλεπλής

"Στις επάλξεις" το ΕΚΑΒ Λαμίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού
tvstar.gr

Παναγιώτα Καρακούση

«Στις επάλξεις» λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, βρίσκονται οι διασώστες του ΕΚΑΒ Λαμίας.

Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν συμμορφωθεί πλήρως με τις οδηγίες της κυβέρνησης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες αλλά και γάντια.

Παράλληλα, το προσωπικό του ΕΚΑΒ ζητά απ’ όλους τους πολίτες να «μείνουν σπίτι», προκειμένου να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού και να ξεπεραστεί πιο γρήγορα αυτή η παγκόσμια υγειονομική κρίση.

Εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα υλικά, μάσκες, γάντια και αντισηπτικά είναι το ΕΚΑΒ Λαμίας, προκειμένου το προσωπικό να μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλους τους συνανθρώπους, τηρώντας με συνέπεια όλα τα μέτρα και τις οδηγίες αυτοπροστασίας.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Λαμίας, Δημήτρης Χαλεπλής ο φόβος φυσικά και είναι υπαρκτός, ωστόσο η ψυχραιμία και η αισιοδοξία είναι το μεγάλο όπλο της μεγάλης αυτής πρόκλησης.

"Στις επάλξεις" το ΕΚΑΒ Λαμίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού
Star Kentrikis Elladas


Δημοσιεύτηκε 18/03/2020

Πηγή: tvstar.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews