ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/3/20

Άσκηση μικρής κλίμακας για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος ασθενούς με κορωνοϊο από την FRAPORT, το ΕΚΑΒ-2 και το Νοσοκομείο Παπανικολάου
Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020
EKABNews

Άσκηση μικρής κλίμακας για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος ασθενούς με  κορωνοϊο πραγματοποιήθηκε στις 4/3/2020 με εμπλεκόμενους φορείς την FRAPORT, το  ΕΚΑΒ-2 και το  Νοσοκομείο Παπανικολάου.
Το σενάριο της άσκησης ήταν η αντιμετώπιση ασθενούς που είχε ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού και επιβεβαιώθηκαν τα συμπτώματα του κορωνοϊου από το πλήρωμα του αεροσκάφους στην πτήση προς Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τελικό προορισμό το Αεροδρόμιο Μακεδονία.

Συμμετείχαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης Ακαλίδης Ιωάννης και Περγέλης Παναγιώτης.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews