ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/3/20

Peugeot και Όμιλος Συγγελίδη σε άμεση ετοιμότητα για τη σωστή λειτουργία των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ


Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020
EKABNews

Peugeot και Όμιλος Συγγελίδη σε άμεση ετοιμότητα για τη σωστή λειτουργία των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ
zougla.gr


Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

H ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Peugeot που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου Συγγελίδη δεν μένει με σταυρωμένα χέρια αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που περνά η Ελλάδα αλλά και ο ολόκληρος ο πλανήτης.Σε επιφυλακή...

Έχοντας παραδώσει ένα στόλο από 143 ασθενοφόρα οχήματα Peugeot τύπου Boxer πριν δύο χρόνια – Ο Όμιλος Συγγελίδη βρίσκεται πάντα δίπλα στις δύσκολες καταστάσειςδωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο ΕΚΑΒ – έχει αναλάβει την συντήρησή τους σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Για το λόγο αυτό έχει ενημερώσει όλο το δίκτυο  των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot ανά την Ελλάδα προκειμένου να υπάρξει άμεση κινητοποίησή τους στην περίπτωση που χρειαστεί οτιδήποτε προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των ασθενοφόρων οχημάτων.   

Δημοσιεύτηκε 2003/2020

Πηγή: zougla.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews