ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/3/20

PHTLS provider course - ΙΣΝ : Δράση Πρωτοβουλία για την Υγεία (2020 - 2025)Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020
EKABNews

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Προνοσοκομειακή ΦροντίδαΟλοκληρώθηκε η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των Εθνικών Κέντρων ATLS, ATCN, PHTLS, της ΑΕΜΥ ΑΕ και του Διαχειριστή του έργου "Αναγέννηση και Πρόοδος", που αφορά στην υλοποίηση προγραμμάτων διαχείρισης τραύματος με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - ΙΣΝ στα πλαίσια της δράσης : Πρωτοβουλία για την Υγεία https://www.snf.org/el/protoboulies/stirizontas-tin-ygeia-stin-ellada/.

Η Προνοσκομειακή Φροντίδα, www.prehospital.gr ως επίσημος πιστοποιημένος επιστημονικός φορέας της ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα, National Coordinating Organization – NCO, θα αναλάβει την υλοποίηση της δράσης με την διοργάνωση πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων PHTLS σε όλη την Ελλάδα. Δικαίωμα συμμετοχής στην χρηματοδότηση έχουν οι εν ενεργεία διασώστες - πληρώματα ασθενοφόρου, οι νοσηλευτές και οι ιατροί που υπηρετούν στο ΕΚΑΒ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και οι διασώστες - πληρώματα ασθενοφόρου, νοσηλευτές και ιατροί που υπηρετούν σε δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας - ΠΦΥ (κέντρα Υγείας, περιφερειακά ιατρεία, αγροτικά ιατρεία)
Τα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά κέντρα που θα φιλοξενήσουν τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις είναι στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στο Ηράκλειο της Κρήτης. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο :

Με εκτίμηση
Πλεξουσάκης Εμμανουήλ, MD, MSc, PhD, National Medical Director PHTLS
Κουκόπουλος Παναγιώτης, ΕΜΤ - Ι, ΒΑ, MSc (c), NAEMT Education Coordinator, PHTLS National Coordinator


PHTLS provider course - ΙΣΝ : Δράση Πρωτοβουλία για την Υγεία (2020 - 2025)Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - ΙΣΝ στα πλαίσια της δράσης : Πρωτοβουλία για την Υγεία υποστηρίζει την  υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχετικά με την αντιμετώπιση του τραύματος.
Η Προνοσκομειακή Φροντίδα ως επίσημος πιστοποιημένος επιστημονικός φορέας της ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα - NCO προσκαλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις όπως αυτές αναφέρονται στον νόμο του Ελληνικού κράτους (4655 / 31 Ιανουαρίου 2020).

Δικαίωμα συμμετοχής στην χρηματοδότηση έχουν οι εν ενεργεία διασώστες - πληρώματα ασθενοφόρου, οι νοσηλευτές και οι ιατροί που υπηρετούν στο ΕΚΑΒ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και οι διασώστες - πληρώματα ασθενοφόρου, νοσηλευτές και ιατροί που υπηρετούν σε δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας - ΠΦΥ (κέντρα Υγείας, περιφερειακά ιατρεία, αγροτικά ιατρεία)

Η οικονομική συνδρομή για την συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι συμβολική, έχει οριοθετηθεί ως προαπαιτούμενο από το ΙΣN και ορίζεται συνολικά στα 50€ ανά εκπαιδευόμενο. Η οικονομική συνδρομή προκαταβάλλεται και ΔΕΝ επιστρέφεται ούτε μεταβιβάζεται σε μεταγενέστερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Με αυτή την πρωτοβουλία του ΙΣΝ και της Προνοσοκομειακής Φροντίδας ευελπιστούμε στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στον προ - νοσοκομειακό χώρο σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
Τα εκπαιδευτικά κέντρα που θα φιλοξενήσουν τις εκπαιδεύσεις είναι στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης.

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος θα ενημερωθείτε κατ' ιδίαν με τους κατά τόπους υπευθύνους των  εκπαιδευτικών κέντρων που έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση.

Με την ΥΠΟΒΟΛΗ της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αποδέχεστε την επεξεργασία των στοιχείων σας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία - GBDR καθώς και έχετε την αποκλειστική ευθύνη για την ορθότητα των στοιχείων σας. Αν μετά τον έλεγχο των στοιχείων σας προκύψει απόκλιση σε σχέση με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην επιδότηση, η συμμετοχή σας ακυρώνεται και τυχόν κατάθεση σας ΔΕΝ επιστρέφεται. 

Με εκτίμηση
Πλεξουσάκης Εμμανουήλ, MD, MSc, PhD, National Medical Director PHTLS
Κουκόπουλος Παναγιώτης, ΕΜΤ - Ι, ΒΑ, MSc (c), NAEMT Education Coordinator, PHTLS National Coordinator

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πηγή: snf.org


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews