ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/3/20

To Σάββατο 7 Μαρτίου για μία μοναδική εμφάνιση στο θέσις 7 Αγίου Φιλίππου 7 στην Αθήνα



Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020
EKABNews

To Σάββατο 7 Μαρτίου για μία μοναδική εμφάνιση στο θέσις 7 Αγίου Φιλίππου 7 στην Αθήνα

Ο Χάρης Καραμπέρης θα ερμηνεύσει τραγούδια από την έντεχνη και ροκ ελληνική σκηνή, με ακουστικο ηχο, που έχουν συνθέσει ή ερμηνεύσει σημαντικές μορφές, όπως ο Βασιλης Παπακωνσταντίνου, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, αλλά και από την νέα γενιά δημιουργών, όπως ο Βαλάντης Σωτηρίου και ο Αλέξανδρος Μπελλές. Δίπλα σε αυτές τις σπουδαίες μουσικές, επίσης θα ερμηνεύσει και τραγούδια που του έχουν εμπιστευθεί διάφοροι δημιουργοί, όπως τα «όταν οι ποιητές σιωπούν» και φυσικά «ο άλλος μου εαυτός». Συνοδοιπόροι του σε αυτήν την μουσική διαδρομή είναι οι μουσικοί: Δημήτρης Λαστάρας-ακουστικη κιθάρα & μπάσο, Στέλιος Βαλδούμας-πλήκτρα και Σαράντης Μούτος κιθαρα & τραγούδι
Ο Χάρης Καραμπέρης δεν δηλώνει επαγγελματίας τραγουδιστής, αν και έχει τραγουδήσει από τον Οκτώβρη του 2010, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην μουσική σκηνή του Σουίτα art café, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Λάρισα σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, σπουδάζει βυζαντινή μουσική και θεωρεί μια από τις κορυφαίες του στιγμές την συμμετοχή του ως τραγουδιστής με το τραγούδι των Βαλάντη Σωτηρίου/Νικόλα Δότσιου «το αλμυρό βοτάνι» στους τρίτους αγώνες δημιουργίας ελληνικού τραγουδιού, στην στέγη γραμμάτων και τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, τον Δεκέμβριο του 2013. Τραγούδια που του έχουν εμπιστευτεί διάφοροι δημιουργοί, αλλά και διάφορες εμφανίσεις του, υπάρχουν στο Youtube.
ώρα έναρξης 22:00


 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews