ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/4/20

Στελεχώνεται με γιατρό και 5 διασώστες το ΕΚΑΒ Κέρκυρας
Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Στελεχώνεται με γιατρό το Παράρτημα Κέρκυρας του ΕΚΑΒ
enimerosi.com

Είχαν πάρει διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου, τους προηγούμενους μήνες, τόσο ο Βουλευτής της ΝΔ, Στέφανος Γκίκας, όσο κι εκείνος του ΚΙΝ.ΑΛ., Δημήτρης ΜπιάγκηςΚΕΡΚΥΡΑ.  Την στελέχωση του ΕΚΑΒ Κέρκυρας με γιατρό, έπειτα από μια πενταετία, προανήγγειλε ο Βουλευτής Κέρκυρας με τη Νέα Δημοκρατία, Στέφανος Γκίκας, με ανάρτησή του, σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Βουλευτής μάλιστα, σημείωσε ότι αυτό που ακολουθεί πλέον είναι η ίδρυση του Τομέα ΕΚΑΒ Νότιας Κέρκυρας.

Ο Στέφανος Γκίκας στην ανάρτησή του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου πριν 2,5 μήνες, στα τέλη Ιανουαρίου, ο Βουλευτής Κέρκυρας με τη Ν.Δ. είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου, στην οποία είχαν τεθεί -μεταξύ άλλων- το ζήτημα της δημιουργίας Τομέα ΕΚΑΒ Νότου, η ενίσχυση του ΕΚΑΒ Κέρκυρας με δίκυκλη μηχανή, η προμήθεια πλωτών ασθενοφόρων για το Ιόνιο και φυσικά οι προσλήψεις επικουρικού και μόνιμου προσωπικού.Διαβεβαιώσεις είχε πάρει και ο Δημήτρης Μπιάγκης στα τέλη Φεβρουαρίου


Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ είχε δείξει, τότε στις 26 του περασμένου Φεβρουαρίου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα στελέχωσης του ΕΚΑΒ Κέρκυρας και είχε διαβεβαιώσει τον Δημήτρη Μπιάγκη για τον επικείμενο διορισμό Επικουρικού Ιατρού στο ΕΚΑΒ, εξέλιξη, η οποία θα ενεργοποιήσει και την κινητή μονάδα του νησιού.Σήμερα, μετά την ευτυχή εξέλιξη της στελέχωσης του Παραρτήματος Κέρκυρας του ΕΚΑΒ με γιατρό, ο Δημήτρης Μπιάγκης δήλωσε:

«Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε η διαδικασία κάλυψης των δέκα (10) κενών θέσεων (5+5) πληρωμάτων ασθενοφόρων του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Κέρκυρας, οι οποίες θα οδηγήσουν στην έναρξη της λειτουργίας της δομής Νότιας Κέρκυρας. Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε σήμερα και την έναρξη των διαδικασιών για την επικείμενη πρόσληψη επικουρικού Ιατρού στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας, που θα οδηγήσει στην επιστροφή και επαναλειτουργία της Κινητής Μονάδας που διαθέτει το Παράρτημα του νησιού μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου για την ευαισθησία και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξε, τόσο στις συναντήσεις μας όσο και στις συχνές τηλεφωνικές μας επικοινωνίες, κάνοντας πράξη τις διαβεβαιώσεις του».

Πηγή: enimerosi.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews