ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/4/20

Πάνω από 400 περιστατικά παρέλαβε το ΕΚΑΒ στην Κ. Μακεδονία, Βίντεο


Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Κορωνοϊός: Πάνω από 400 περιστατικά παρέλαβε το ΕΚΑΒ στην Κ. Μακεδονία
grtimes.gr

Περισσότερα από 400 ύποπτα και διαγνωσμένα περιστατικά κορωνοϊού έχουν παραλάβει οι διασώστες του ΕΚΑΒ από την αρχή της κρίσης, στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και του Κιλκίς.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του κατά την σημερινή δράση που πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ (δείτε εδώ) η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο συντονιστής του ΕΚΑΒ Γιώργο Κοντός, και σημείωσε πως τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, μεταφέρονται μόνο στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Παπανικολάου.

Όπως τόνισε ο ίδιος «υπήρξαν φαινόμενα να παίρνουμε περιστατικά ασυμπτωματικά και να βγαίνουν μετά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι που πήγαιναν στο σπίτι για να κάνουν την μεταφορά, να βρίσκονται μέσα στο άγχος, και τον φόβο μη κόλλησαν τον ιό». Όπως σημείωσε, πλέον ακόμα και σε τροχαία ατυχήματα που καλούνται να επέμβουν οι διασώστες, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Οι κ. Κοντός, συνέστησε τους πολίτες να κατανοούν και να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που λένε να» μείνουμε σπίτι» και να μην καλούν με το παραμικρό το ΕΚΑΒ «εγκλωβίζοντας» έτσι τα νοσοκομεία.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Συντονιστής ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκη – Δηλώσεις
GR TIMES

7 Απρ 2020

Πηγή: grtimes.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews