ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/4/20

Αρχικοί πίνακες μοριοδότησης για την πλήρωση 6 θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ στο ΕΚΑΒ (Κεντρική Υπηρεσία)Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Η μοριοδότηση αφορά την πλήρωση επί θητεία 6 θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. στο ΕΚΑΒ (Κεντρική Υπηρεσία)Αρχικοί πίνακες μοριοδότησης
ekab.gr
01/04/2020


Πίνακες αρχικής μοριοδότησης ανά ειδικότητα ειδικευμένων Ιατρών κλάδου ΕΣΥ του Ε.Κ.Α.Β. για την υπ΄αρίθμ. πρωτ.  41547/11-09-2018 Απόφαση- Προκήρυξη του Ε.Κ.Α.Β. (ΑΔΑ: 6ΠΓΥΟΡ1Π-2ΝΗ).

Εντός αποκλειστικής προθεσμίας μιας (1) εβδομάδας από την ανάρτηση του Αρχικού Πίνακα Μοριοδότησης, οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν εγγράφως τις ενστάσεις τους μέσω Ηλεκτρονικής αποστολής, Εmail, στη διεύθυνση ekab@ekab.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με εταιρεία ταχυμεταφοράς (ΚΟΥΡΙΕΡ), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην Γραμματεία Συμβουλίου Κρίσης και Επιλογής Ιατρών ΕΣΥ του Ε.Κ.Α.Β. στην παρακάτω Διεύθυνση:
«Τέρμα Οδού Υγείας & Μεσογείων, Τ.Κ.11527, ΑΘΗΝΑ (1ος όροφος )»

Η εμπρόθεσμη κατάθεση της έγγραφης ένστασης κατά του Αρχικού Πίνακα Μοριοδότησης εντός της αποκλειστικής προθεσμίας της μιας (1) εβδομάδας, αποδεικνύεται, κατά περίπτωση, από την φέρουσα σήμανση του ταχυδρομείου, της συστημένης επιστολής ή τον αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης της ένστασης.

Η ένσταση απευθύνεται στην Γραμματεία Συμβουλίου Κρίσης και Επιλογής Ιατρών ΕΣΥ του Ε.Κ.Α.Β. με την αναφερόμενη ένδειξη:

«ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ……»


Α) Ειδικότητα: Παιδιατρική με εξειδίκευση στη ΜΕΝΝ


Β) Ειδικότητα: Αναισθησιολογίας ή Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Γενικής Ιατρικής ή Πνευμονολογίας – ΦυματιολογίαςΠηγή: ekab.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews