ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/4/20

Το Σωματείο Εργαζομένων 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας ευχαριστεί....Τρίτη, 14 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Το Σωματείο Εργαζομένων 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας ευχαριστεί τον αντί περιφερειάρχη Καβάλας Κο Κώστα Αντωνιάδη, τον Δήμαρχο Καβάλας Κο Μουριάδη Θεόδωρο και τον Δήμαρχο Παγγαίου Κο Φίλιππο Αναστασιάδη

Το σωματείο εργαζομένων 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας ευχαριστεί
proininews.gr


Το σωματείο εργαζομένων 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας, θα ήθελε να ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο Καβάλας Κο Μουριάδη Θεόδωρο και τις υπηρεσίες του δήμου για την γενικότερη συνεργασία μας, την παραχώρηση χώρου στο δημοτικό γήπεδο Ανθή Καραγιάννη για τις ανάγκες λειτουργίας μας κατά την περίοδο της κρίσης, καθώς και για την προσφορά του σε μέσα ατομικής προστασίας.

Το σωματείο εργαζομένων 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας, θα ήθελε να ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο Παγγαίου Κο Φίλιππο Αναστασιάδη,  για την στήριξη και προσφορά του σε μέσα ατομικής προστασίας, τα οποία συμβάλουν στην προστασία από τη διασπορά του κορονοϊού.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον αντί περιφερειάρχη Καβάλας Κο Κώστα Αντωνιάδη, διότι κατάφερε και μας προμήθευσε με μέσα ατομικής προστασίας τα οποία συμβάλουν στην προστασία από τη διασπορά του κορονοϊού, και τα οποία παγκοσμίως βρίσκονται σε έλλειψη.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.                                 Ο  Γ. Γραμματέας

Τσιτσιλικάκης Κων/νος                             Τσικνάκης Παύλος


Δημοσιεύτηκε 13/04/2020

Πηγή: proininews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews