ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/4/20

Ευχαριστήριο Σωματείου ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας για την δωρεά 150 3d μασκών από τους «Ορίζοντες Ηπείρου»Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Δωρεά 150 3d μασκών στο ΕΚΑΒ από τους «Ορίζοντες Ηπείρου»
agon.grΣτην αγορά υλικών για την κατασκευή 150 3d προστατευτικών μασκών, που είναι απαραίτητες για την υγειονομική προστασία του προσωπικού του ΕΚΑΒ Ηπείρου, προχώρησαν οι «Ορίζοντες Ηπείρου», μετά από αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας.

«Με αυτή τη μικρή μας συμβολή θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και να ευχηθούμε δύναμη και κουράγιο σε όλους τους εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, που μας στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες», αναφέρεται σε δελτίο τύπου της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου».

Πηγή: agon.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews