ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/4/20

Ιωάννινα: Κατάστημα Εστίασης ...Δεν ξέχασε τους «ήρωες» του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας...Το «Ευχαριστώ» των ΔιασωστώνΤρίτη, 7 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Ιωάννινα:Κατάστημα Εστίασης ...Δεν Ξέχασε Τους "Ήρωες" Του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας...Το "Ευχαριστώ" Των Διασωστών
epirus-tv-news.gr


Στην πρώτη γραμμή της σκληρής  μάχης κατά του κορωνοϊού ,   από την πρώτη στιγμή βρίσκονται οι  διασώστες του ΕΚΑΒ.
Είναι οι άνθρωποι που έρχονται σε πρώτη επαφή με τα ύποπτα κρούσματα , αλλά και εκείνοι που μεταφέρουν τα επιβεβαιωμένα  κρούσματα  ,τηρώντας πάντα  όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα για την ασφάλειά τους και την ασφάλεια των οικογενειών τους...
Το ίδιο κάνουν και οι διασώστες  του ΕΚΑΒ  7ης Περιφέρειας   οι οποίοι κάθε φορά που απαιτείται φορούν την ειδική στολή τους και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ,ακούραστοι με υψηλό επαγγελματισμό και αφοσίωση στο λειτούργημα που επιτελούν φροντίζουν για τη διακομιδή ασθενών με συμπτώματα στα νοσοκομεία μετά από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.
Αυτούς λοιπόν  τους ακούραστους "ήρωες"   στην δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει και η χώρα μας δεν ξέχασε κατάστημα εστίασης στα Ιωάννινα  ,προσφέροντάς τους καθημερινά 2 πίτες ανά άτομο!
Ο λόγος για το ψητοπωλείο Πικάντικο ,με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας να ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση για την πρωτοβουλία της αυτή ..

Δημοσιεύτηκε 06/04/2020
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews