ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/4/20

Η συγκινητική ιστορία διάσωσης ενός 78χρονου με συμπτώματα κορωνοϊουΣάββατο, 25 Απριλίου 2020
EKABNews                 
voria.gr

Η συγκινητική και συνάμα ανατριχιαστική ιστορία ενός διασώστη από τη Θεσσαλονίκη που κλήθηκε να βοηθήσει έναν 78χρονο με συμπτώματα κορωνοϊού.

Μία άκρως συγκινητική και συνάμα ανατριχιαστική ιστορία που αντανακλά την ευαισθησία και την ανάγκη να έχουμε δίπλα μας τους αγαπημένους μας ανθρώπους αυτές σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω της κρίσης του κορωνοϊού διηγείται με ανάρτησή του στο Facebook διασώστης του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση ο δικυκλιστής διασώστης, το μεσημέρι της Τετάρτης έλαβε κλήση για έναν 78χρονο που βρέθηκε πεσμένος στα σκαλοπάτια του σπιτιού του, έχοντας παράλληλα συμπτώματα που παρέπεμπαν σε ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Πηγαίνοντας στο σημείο και αφού έλαβε όλα τα μέτρα προστασίας, σκούντηξε τον 78χρονο αποκαλώντας τον πατέρα λόγω της προχωρημένης ηλικίας του. Εκείνη την ώρα ο 78χρονος, κυρ-Φώτης στο όνομα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα φωνάζοντάς τον «Τάσο», το όνομα του γιου του.

«Αχχχχ Τάσο παιδί μου, ήρθες; Δεν είμαι καλά Τάσο μου» είπε ο κυρ-Φώτης πιστεύοντας πως αυτός που του μίλησε είναι ο γιος του.

Πώς αντέδρασε ο διασώστης; Ήξερε ο 78χρονος ποιος πραγματικά είναι πίσω από τη στολή;

Διαβάστε τι ακολούθησε στη συγκινητική ανάρτηση του διασώστη:Δημοσιεύτηκε 24/04/2020

Πηγή: voria.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews