ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/4/20

Δωρεά 80 μασκών τύπου Olson στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας από την εταιρεία Salty Bag
Μ. Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Δωρεά 80 μασκών τύπου Olson στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας από την εταιρεία Salty Bag
enimerosi.com

Το Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας ευχαριστεί και δημόσια την εταιρεία Salty Bag για την προσφορά των μασκών, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από υλικό, το οποίο επιτρέπει την πλύση και επαναχρησιμοποίησή τους

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στη δωρεά 80 προστατευτικών μασκών τύπου Olson, οι οποίες καλύπτουν το πρόσωπο από τα μάτια έως και κάτω από το πηγούνι, προχώρησε η εταιρεία Salty Bag προ το Παράρτημα Κέρκυρας του ΕΚΑΒ.


Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας, το οποίο ευχαριστεί και δημόσια την εταιρεία Salty Bag για την πολύτιμη προσφορά της, οι συγκεκριμένες μάσκες επελέγησαν, καθώς προτείνονται από τον Οργανισμό Unity Point (σ.σ. διαχειρίζεται 15 νοσοκομεία στις ΗΠΑ).

Το υλικό non-woven, από το οποίο είναι φτιαγμένες οι συγκεκριμένες μάσκες, δίνει τη δυνατότητα να πλένονται και να επαναχρησιμοποιούνται.


Πηγή: enimerosi.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews