ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/4/20

Οργανισμός Λιμένος Πατρών: Έδωσε 8.000 μάσκες και 8.000 γάντια σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ και Ερυθρό ΣταυρόΠέμπτη, 23 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Οργανισμός Λιμένος Πατρών: Έδωσε 8.000 μάσκες και 8.000 γάντια σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ και Ερυθρό Σταυρό
capital.gr


Υγειονομικό υλικό σε νοσοκομεία της Πάτρας, στο ΕΚΑΒ και στον Ερυθρό Σταυρό, πρόσφερε ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών, με σκοπό την προστασία και την ασφάλεια του προσωπικού τους.

Ειδικότερα, ο Ο.Λ.ΠΑ. συγκέντρωσε συνολικά 8.000 προστατευτικές μάσκες και 8.000 γάντια μιας χρήσης, τα οποία θα διατεθούν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, στο γενικό νοσοκομείο Πατρών, "Άγιος Ανδρέας", στο "Καραμανδάνειο" νοσοκομείο παίδων, στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοηθείας και στο περιφερειακό τμήμα Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σε δηλώσεις που έκανε ο διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ., Παναγιώτης Τσώνης, τόνισε ότι "ο Ο.Λ.ΠΑ. στηρίζει έμπρακτα την εθνική μάχη κατά του κορονοϊού" και πρόσθεσε: "Αυτός είναι ένας τρόπος για να πούμε το δικό μας ‘ευχαριστώ' στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν καθημερινά τη μάχη, για να μπορούν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και για να είναι σε θέση να περιθάλψουν αποτελεσματικότερα τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τους ανθρώπους του".
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: capital.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews