ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/4/20

Η επιχείρηση Balakeras Tires θα επισκευάσει δωρεάν τα ελαστικά των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ ΠρέβεζαςΚυριακή, 12 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Η επιχείρηση Balakeras Tires θα επισκευάσει δωρεάν τα ελαστικά των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Πρέβεζας
mypreveza.gr

Ανδριάνα Σολδάτου

Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθημερινά καλύπτουν πολλά χιλιόμετρα για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Αυτό προκαλεί διάφορες φθορές στα ελαστικά των ασθενοφόρων, όπως το να τρυπήσουν από καρφι.

Αυτό οδήγησε την επιχείρηση ελαστικών Balakeras Tires να προσφέρει την δωρεάν επισκευή των ελαστικών στα Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Πρέβεζας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, το οποίο ευχαριστεί την επιχείρηση για την προσφορά της, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας τέτοιες προσφορές συνδράμουν στην κοινωνική αλληλεγγύη, αναγνωρίζοντας και το ρόλο του ΕΚΑΒ.

Δημοσιεύτηκε 10/04/2020

Πηγή: mypreveza.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews