ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/4/20

Η ΠΟΕΔΗΝ «Περί ένταξης των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα»Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020
EKABNews                 

ΘΕΜΑ: Περί ένταξης των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα

Συνάδελφοι,
Κατατέθηκε από την Αξιωματική Αντιπολίτευση πρόταση νόμου για την ένταξή μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Η εν λόγω πρόταση νόμου δεν συμπεριλαμβάνει τους εργαζόμενους στα Κέντρα Υγείας και τις άλλες Πρωτοβάθμιες Μονάδες και ταυτόχρονα είναι ελλιπέστατη για τις προϋποθέσεις ένταξης των ασφαλιστικών ετών που έχουν διανυθεί.
Πάγιο και διαχρονικό αίτημα είναι η ένταξή μας στα ΒΑΕ. Τα κόμματα μας θυμούνται ως αντιπολίτευση μας ξεχνάνε ως κυβέρνηση. Η υποκρισία έχει και τα όριά της. Φάγαμε ξύλο και χημικά έξω από τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας επί υπουργίας κου Τσακαλώτου και κας Αχτσιόγλου διεκδικώντας την ένταξή μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Ειδικά μετά την ένταξη όλων των ασφαλιστικών ταμείων στον ΕΦΚΑ.
Μας έστειλαν κατηγορούμενους στο Τμήμα Προστασίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Κρατικής Ασφάλειας ως επικίνδυνοι για το πολίτευμα της χώρας και προσδιορίστηκαν και εκκρεμούν τα δικαστήρια και τώρα θυμήθηκαν την ένταξη στα ΒΑΕ;
13/02/2020 κάναμε Στάση Εργασίας (7πμ – 11πμ) και κατάληψη στο Υπουργείο Εργασίας ενόψει της ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Ζητήσαμε για άλλη μία φορά την ένταξή μας στα ΒΑΕ και μάλιστα ενόψει της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού που ήταν προ των πυλών . Και συνεχίζουμε δυναμικά την διεκδίκησή μας.
Δεν θα αφήσουμε να μας ξεχάσουν. Δεν θέλουμε χειροκροτήματα αλλά επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση των υπηρεσιών υγείας, επαρκή μέτρα προστασίας, αύξηση των μισθών, των εξαιρεσίμων, ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣΠηγή: poedhn.gr

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews