ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/4/20

ΕΚΑΒ Πιερίας : Ευχαριστήριο προς την Αυτοκινητόδρομος ΑιγαίουΠαρασκευή, 10 Απριλίου 2020
EKABNews                 

ΕΚΑΒ Πιερίας : Ευχαριστήριο προς την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
pierianews.gr


Οι Διασώστες στο Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας γίναμε για ακόμη μια φορά αποδέκτες δωρεάς υγειονομικού υλικού(μέσα ατομικής προστασίας, αναλώσιμα, υλικοτεχνικό εξοπλισμό), από την κ. Ζαβρίδου Ειρήνη εκπρόσωπο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε..

Πάντα δίπλα μας κάνουν πράξη το σύνθημα τους «Κρατούμε ασφαλείς Και αυτούς που μας κρατούν υγιείς». Είναι σημαντικό τις δύσκολες αυτές στιγμές να έχουμε δίπλα μας συμπαραστάτες στον καθημερινό άνισο αγώνα με την πανδημία που αντιμετωπίζουμε. Ελπίζουμε ότι το κέρδος από την υγειονομική κρίση που μαστίζει τον κόσμο αυτές τις μέρες είναι η ανθρωπιά που αναδεικνύετε με κάθε ευκαιρία από μεμονωμένους συμπολίτες, φορείς, συλλόγους ή από εταιρίες όπως η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

«Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις την φτιάχνεις» γράφει ο Ελύτης, και η πρώτη ύλη για να την φτιάξεις είναι η προσφορά και η αλληλεγγύη,

 σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά

για το Δ.Σ.:
                                       
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ποικιλίδης Ιωάννης         Βάιος Βασίλειος


Πηγή: pierianews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews