ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/4/20

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρέδωσε στον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Μιχάλη Αγρανιώτη ασπίδες προστασίας προσώπου για τους εργαζόμενουςΤρίτη, 28 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρέδωσε ασπίδες προστασίας προσώπου στο ΕΚΑΒ
in.gr

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρέδωσε σήμερα ασπίδες προστασίας προσώπου (μάσκες) στον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ  και Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Μιχάλη Αγρανιώτη, προκειμένου να προσφερθούν στους διασώστες και στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ.

Στο Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη «Blue Lab» παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, εξέφρασε την ικανοποίησή του,  που ο Δήμος Πειραιά συμβάλλει στο  δύσκολο έργο που επιτελούν οι διασώστες του ΕΚΑΒ,  με τη πρωτοποριακή πρωτοβουλία  του να δημιουργεί με τη μέθοδο της τρισδιάστατης εκτύπωσης, ασπίδες προστασίας προσώπου στο Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη «Blue Lab». Ο κ. Μώραλης σημείωσε, ότι ο Δήμος  έχει προσφέρει ασπίδες προστασίας προσώπου στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας,  στα νοσοκομεία της πόλης και του ευρύτερου Πειραιά,  προκειμένου να στηρίξει τον αγώνα που καταβάλλουν καθημερινά και υπογράμμισε  ότι θα συνεχιστεί η παραγωγή των ασπίδων του «Blue Lab», για  όλους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά  κ. Μιχάλης Αγρανιώτης, σε δήλωσή του, τόνισε: 

«Εκ μέρους της διοίκησης, των διασωστών και όλων των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη και τον Δήμο Πειραιά για τη σημαντική προσφορά των προσωπίδων προστασίας  προς τους διασώστες του ΕΚΑΒ, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία της υγείας τους, στο δύσκολο έργο που επιτελούν στον καιρό της πανδημίας.

Επίσης, να δώσω συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια του Δήμου Πειραιά που παρά την μικρή παραγωγή ανταποκρίνονται πάντα στις ανάγκες των δημοσίων δομών υγείας και όχι μόνο. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Πηγή: in.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews