ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/4/20

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπαλλήλων ΕΚΑΒ για συμμετοχή ως εκπαιδευτές σε πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθητών ΓυμνασίουΤετάρτη, 8 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπαλλήλων ΕΚΑΒ για συμμετοχή ως εκπαιδευτές σε πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθητών Γυμνασίου
ekab.gr
08/04/2020

Καλούνται οι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως εκπαιδευτές σε πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθητών της  Γ΄  τάξης Γυμνασίου με θέμα «Παροχή γνώσεων  Α΄ Βοηθειών » να καταθέσουν αίτηση  μέχρι  την Τρίτη 14/4/2020.

Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν
  • Γιατροί,
  • Νοσηλευτές και
  • Διασώστες- Πληρώματα Ασθενοφόρων,

που είναι μέχρι σήμερα ενεργοί εκπαιδευτές και έχουν εγκριθεί με αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2019- 2020 καθώς επίσης νέοι εκπαιδευτές Γιατροί,  Νοσηλευτές και Διασώστες- Πληρώματα Ασθενοφόρων με απαραίτητη προϋπόθεση την κατοχή τίτλου Αποφοίτησης από το  ΙΕΚ ΕΚΑΒ στην ειδικότητα «Διασώστης –Πλήρωμα Ασθενοφόρου» και πιστοποιημένου εκπαιδευτή στο πρόγραμμα BLS/AED.

Όλοι οι ανωτέρω ανεξαιρέτως, οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση-εκδήλωση ενδιαφέροντος και βιογραφικό σημείωμα.

Τα  έντυπα θα συμπληρώνονται από τους ενδιαφερόμενους και θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ath.edu@ekab.gr σε μορφή pdf.
Πηγή: ekab.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews