ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/4/20

Στολές και μάσκες στο Κ.Υ. Ορεστιάδας και το ΕΚΑΒ από το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Σπάνιων Παθήσεων Νομού Έβρου «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΖΩΗ»Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Στολές και μάσκες στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και το ΕΚΑΒ από το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Σπάνιων Παθήσεων Νομού Έβρου "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΖΩΗ"
voreasmagazin.blogspot.com


Μια ακόμη αξιέπαινη προσπάθεια από το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Σπάνιων Παθήσεων Νομού Έβρου "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΖΩΗ"   που στις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες της μάχης του κορωνοϊού κατάφερε να εξασφαλίσει στολές και μάσκες για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας και του ΅ΕΚΑΒ! 

Σε λίγες μέρες αναμένεται μια νέα παραλαβή με πρόσθετο υλικό, που αφορά σε γυαλιά, καπέλα , χειρουργικές στολές μιας χρήσης και ποδονάρια. Ένα μέρος του υλικού θα προωθηθεί και στο Κέντρο Υγείας Δικαίων. Ενώ στη διάθεση των υγειονομικών δομών θα υπάρχουν σε λίγες μέρες και δύο αναπνευστήρες, για τους οποίους καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να αποκτηθούν!. Συγχαρητήρια πολλά σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ξεχωριστά στην πρόεδρο του Εύη Ορφανού! 

Συνεχίστε να μας εκπλήσσετε και να μας εντυπωσιάζετε  με τις όμορφες πρωτοβουλίες που θα μείνουν ως μια παρακαταθήκη προσφοράς και για τη συνέχεια!

Σταύρος Παπαθανάκης
Δημοσιεύτηκε 01/04/2020
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews