ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/4/20

Από τον όμιλο «Δημ. Καρακικές», προσφορά υγειονομικού υλικού στο ΕΚΑΒ Πύλης


Σάββατο, 25 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Από τον όμιλο «Δημ. Καρακικές», προσφορά υγειονομικού υλικού στο ΕΚΑΒ Πύλης
trikalavoice.gr

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, στις δύσκολες ώρες του αγώνα κατά της εξάπλωσης το νέου κορονοϊού covid19, πέρασε άλλη μια επιχείρηση του Δ. Πύλης, προσφέροντας υγειονομικό υλικό στο ΕΚΑΒ του τμήματος Κέντρου Υγείας Πύλης.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί στις 11:00 ο μικρότερος εκ των αδελφών Γιάννης Καρακικές, του εταιρικού σχήματος του Ομίλου «Δημ. Καρακικές», που δραστηριοποιείται σε Πύλη & Τρίκαλα στον τομέα ένδυσης & υπόδησης, προχώρησε στην δωρεά δύο πολυλειτουργικών θερμομέτρων υπερύθρων, με ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος από το αυτί και το μέτωπο σε δευτερόλεπτα, υλικό απαραίτητο στην απρόσκοπτη & σημαντική προσπάθεια του ελέγχου & κατά της εξάπλωσης πανδημίας κι από πλευράς πληρωμάτων του ΕΚΑΒ της περιοχής μας.

Ο Γιάννης Καρακικές με την παράδοση των θερμομέτρων δήλωσε στο PyliNews.gr, πως «η κίνηση αυτή αποτελεί μία απλή ένδειξη ευθύνης, προσφοράς & αλληλεγγύης προς το κοινωνικό σύνολο & έχοντας πλήρη ενσυναίσθηση του ρόλου που επιτελούν ακατάπαυστα όλο αυτό το διάστημα που ενέσκηψε & στη χώρα μας η πανδημία, οι άνθρωποι όλων των υγειονομικών βαθμίδων της Δημόσιας Υγείας, από πλευράς μας ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε, ώστε να συνεισφέρουμε κι εμείς με τον τρόπο μας στο αξιέπαινο έργο τους».

Πηγή: trikalavoice.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews