ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/4/20

Το «ευχαριστώ» του Β. Κοντοζαμάνη σε ΕΚΑΒ και Ένοπλες Δυνάμεις-Συνόδευσε αεροδιακομιδή από δύο νησιά του Αιγαίου


       

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλειος Κοντοζαμάνης σε αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ από δύο νησιά του Αιγαίου.

Facebook Vassilis Kontozamanis
19/04/2020

Επισκέφτηκα το Τμήμα Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα για να ευχηθώ στο προσωπικό Χρόνια Πολλά!
Μαζί με τον Πρόεδρο και τον διευθυντή ιατρικών υπηρεσιών του ΕΚΑΒ, συνόδευσα την Ομάδα του Τμήματος σε αεροδιακομιδή από δύο νησιά του Αιγαίου. Η αεροδιακομιδή διεξήχθη με αεροσκάφος C-130 της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ευχαριστούμε όλο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, το ΕΚΑΒ και τις 'Ένοπλες Δυνάμεις που 24/7/365 κάνουν το καθήκον τους παρέχοντας τις υπηρεσίες τους σε όλους τους πολίτες σε κάθε σημείο της πατρίδας μας. Μας κάνουν και νιώθουμε υπερήφανοι. Είμαστε πάντα δίπλα τους! 
Χριστός Ανέστη!
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews