ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/4/20

Γρεβενά: Δωρεά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ της πόλης


Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Γρεβενά: Δωρεά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ της πόλης
makthes.gr

Οι οπαδοί του Δικέφαλου χάρισαν 100 μάσκες και 2.000 νοσοκομειακά γάντια μίας χρήσης

Σε μία αξιοσημείωτη πρωτοβουλία προχώρησε η Λέσχη Φιλάθλων ΠΑΟΚ Γρεβενών, που δώρισε 100 υφασμάτινες ανθεκτικές βαμβακερές μάσκες και 2.000 νοσοκομειακά γάντια μια χρήσης στο τμήμα αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών και στο ΕΚΑΒ Γρεβενών.

"Ευχόμαστε αυτή η μηδαμινή προσφορά, μπροστά σε αυτό που ζούμε όλοι, να συμβάλει έστω και στο ελάχιστο, στην ενίσχυση των εργαζόμενων στα νευραλγικά αυτά τμήματα του κλάδου της υγείας αλλά και στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι αυτή την στιγμή και όχι μόνο.

Σε αυτά τα 94 χρόνια ένδοξης και περήφανης ιστορίας του συλλόγου και από γενιά σε γενιά,εκτός από την ανιδιοτελή μας αγάπη και την αμέριστη στήριξη στον σύλλογο μέσα σε δύσκολα χρόνια, μεταλαμπαδεύτηκε η προσφορά και η αλληλεγγύη", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: makthes.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews