ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/4/20

Δωρεά από την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών (ΟΕΒΕΣΣ) στο ΕΚΑΒ ΣερρώνΤετάρτη, 1 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Δωρεά από την ΟΕΒΕΣΣ στο ΕΚΑΒ Σερρών
epiloges.tvΗ αγωνία μας για τη μάχη που δίνει το εθνικό σύστημα Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού κορυφώνεται.

Από την πρώτη στιγμή η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών και κάθε σωματείο της ξεχωριστά, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης προσπάθησαν με τις λιγοστές δυνατότητες που έχουν να συγκεντρώσουν χρήματα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Η προσπάθεια όλων των προέδρων και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων έγινε με μεγαλείο ψυχής. Χωρίς δεύτερη σκέψη ,ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού για βοήθεια και στήριξη του υγειονομικού ιδρύματος Σερρών ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες- ελλείψεις του εθνικού συστήματος υγείας.

Σας ανακοινώνουμε με χαρά ότι χθες παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, 5 ειδικά σεντόνια μεταφοράς ασθενούς πολλαπλών χρήσεων,100 τεμάχια αλουμινοκουβέρτες και 36 γυαλιά προστασίας.

Αξίζει να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τα σωματεία που συνεισφέρανε στη Δωρεά:
Ξυλουργών – 150€
Ηλεκτρολόγων – 150€
Ποτοποιών – 150€
Φανοποιών – 150€
Υδραυλικών – 150€
Χρυσοχόων – 150€
ΟΠΑΠ- 150€
Ιδ. Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης – 150€
Ασφαλιστών – 150€
Μεταλλικών Κατασκευών – 150€
Αρτοποιών – 150€
Συντηρητών Καυστήρων – 150€
ΤΑΞΙ – 150€
Ζαχαροπλαστών – 150€
Κομμωτών – 150€
Στεγνοκαθαριστών – 150€
Κρεοπωλών – 150€
Ψυκτικών – 150€
Εστιατόρων – 150€
ΟΕΒΕΣ Σερρών -300€

Πηγή: epiloges.tv

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews