ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/4/20

Τι θα αλλάξει στο υπουργείο Υγείας μετά τον κορονοϊόΔευτέρα, 6 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Τι θα αλλάξει στο υπουργείο Υγείας μετά τον κορονοϊό
healthreport.gr


Φουντώνουν εν μέσω υγειονομικής κρίσης και πάλι οι φημολογίες για το τι θα γίνει στο υπουργείο Υγείας μετά την υπόθεση «κορονοϊός».
Υψηλόβαθμες πηγές έλεγαν στο HealthReport.gr ότι ο πρωθυπουργός έχει πάρει προ πολλού τις αποφάσεις του για το τι θα πράξει στην οδό Αριστοτέλους.

Καλά γνωρίζοντες επιμένουν στο HealthReport.gr ότι πρόσωπα θα μετακινηθούν προς άλλες κατευθύνσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και πρόσωπο έκπληξη να εγκαθίσταται στο υπουργείο Υγείας.


Οι ίδιες υψηλόβαθμες πηγές αναφέρουν ότι είναι πιθανό να ενισχυθεί το υπουργείο Υγείας με την τοποθέτηση δύο υφυπουργών ώστε να στηριχθεί δεόντως και μετά την κρίση το ΕΣΥ και τα δημόσια νοσοκομεία, που σηκώνουν όλο το βάρος του κορονοϊού. Με τον τρόπο βέβαια αυτό θα «καλμάρει» και η γαλάζια κομματική βάση εάν τοποθετηθεί πρόσωπο εκλεγμένο.

Και το ζήτημα είναι ποιος θα μπορέσει να αμφισβητήσει τις επιλογές Μητσοτάκη, εάν αποδειχθεί ότι η διαχείριση της κρίσης έγινε με ορθό τρόπο και σώθηκαν εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές;

Δ.ΕΥΘ.

Πηγή: healthreport.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews