ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/4/20

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς ευχαριστούν τον Αγιο Λουκά τον Ιατρό για την δωρεά προσωπίδων και θερμομέτρων!Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020
EKABNews                 

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς ευχαριστούν τον Αγιο Λουκά τον Ιατρό για την δωρεά προσωπίδων και θερμομέτρων! (εικόνες)
inkefalonia.gr


Η εταιρεία Αγιος Λουκάς ο Ιατρός Συμφερουπόλεως που ειναι στην Κεφαλονιά μας για άλλη μια φορά βρέθηκε δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τον πλανήτη μας! προσέφερε δωρεά στο ΕΚΑΒ Πατρων τομέας Κεφαλληνιας μας, 21 προσωπίδες για την προστασία των διασωστων μας για την αντιμετώπιση του Kορονοϊου και οχι μονο ..! Ακόμα με δική μου παρότρυνση μας πήρε και δυο θερμόμετρα υπέρυθρα για να μην ερχόμαστε σε επαφή με τον ασθενή και να διευκολύνεται ο διασωστης να παίρνει θερμοκρασία του ασθενούς και στο οικείο περιβάλλον του!!! Πληροφορηθήκαμε επίσης οτι η εταιρεία διερευνά την προμήθεια στο ΕΚΑΒ της Κεφαλονιας ενός φορείου αρνητικής πίεσης αξίας 3.500 δολαρίων περίπου και ήδη εχει αλληλογραφία με την εταιρεία Isopod (ελληνική επωνυμία ισοποδον-ισο ποδι) και ιαπωνική εταιρεία..!! Σας ευχαριστούμε θερμά εκ βάθους ψυχής και να στε βέβαιοι οτι εμεις προσφέρουμε με ολη την ψυχή μας και την αγάπη μας στον συνάνθρωπο .. Καλο Πάσχα να χετε και υγεία για ολο τον κόσμο να το ξεπεράσουμε αναίμακτα !!!
Απο το facebook του διασώστη του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς Αναστάσιου Νεζερίτη
Πηγή: inkefalonia.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews